top of page

HALLO

Ik ben An Kemps

ANKEMPS_NadiaElMakhfi-14.jpg

Ik wil er mee voor zorgen dat je veerkrachtig en bewust in het leven staat. 

Hallo, ik ben An Kemps.

Als kind was ik een echte babbelaar, maar later werd ik meer een aandachtige luisteraar. Het was dan ook al snel duidelijk dat hier mijn professionele toekomst lag: contact leggen met anderen, met hen praten, naar hun verhalen luisteren en samen bekijken wat hen op weg kan helpen of kan uitdagen om stappen te zetten naar de beste versie van zichzelf. En dat is precies wat ik vandaag doe.

 

Ik ging zelf op zoek naar contexten waarin ik kan inzetten op mijn talenten. Zo werd ik klinisch psycholoog en behaalde ik een master in de personeelswetenschappen. Ik heb 15 jaren ervaring binnen de HR-sector.

Daarnaast begeleid ik volwassenen als klinisch psycholoog, tabakoloog, loopbaancoach, stress- burn-out & re-integratie coach.

Ik ben een mensenmens pur sang. Ik wil naar je luisteren. Ik wil met je praten en samen tot actie komen. En ik wil je vooral helpen om zelf bewust en gelukkig in het leven te staan.

 

MIJN MISSIE

Graag help ik je (werk)geluk te vergroten door veerkrachtig en bewust in het leven te staan. Ik ondersteun je graag om aan het stuur te staan van je leven en dus impact te hebben op je eigen geluk.

MIJN VISIE 

 

Mijn passie is anderen begeleiden in verandering: meer (werk)geluk, veerkracht, je doelen en dromen verwezenlijken.

Iedereen heeft unieke kwaliteiten en talenten en ik geloof in de voortdurende persoonlijke groei van anderen!

 

MIJN AANPAK 

 

Mijn begeleidingen zijn betrokken, positief en oplossingsgericht. Ik ga graag mee op zoek naar jouw eigen sterktes, mogelijkheden en nieuwe perspectieven bij jou en jouw omgeving.

 

 

Kan ik iets voor je betekenen?

bottom of page